joi, 20 februarie 2014

Top Servicii SEO Romania

Fiind o abreviere de la Search Engine Optimization, termenul de servicii SEO in Romania reprezinta o „industrie” relativ noua, si se poate defini printr-un set de operatii efectuate pentru a produce o crestere a unui site web in lista de rezultate ale cautarilor, pentru anumite cuvinte sau expresii cheie, relevante pentru afacerea respectiva.

Desi notiunea de SEO a aparut in anii 90, sfera de servicii SEO in Romania reprezinta un domeniu nou care acum pare ca incepe sa se dezvolte.In ceea ce priveste site-urile romanesti sau cu continut in limba romana, serviciile SEO trebuie sa se axeze pe motorul Google.ro deoarece acesta este motorul local de cautare cu cea mai mare cota de piata, aproximativ 97% din cautarile romanesti realizandu-se folsind acest motor.

Cand vorbim despre servicii SEO, discutam despre ameliorarea si controlul criteriilor de rank-are, in functie de care serviciile SEO pot reprezenta optimizarea interna ( on-site optimization) sau optimizarea externa ( off-site optimization).

Tehnici si tactici SEO

Lista de servicii seo include procese standard, tehnici şi tactici SEO, care se concentreaza pe creşterea traficului organic şi imbunatatirea Page Rank-ului. Astfel, pentru a optimiza un site sunt necesare anumite modificari in ceea ce priveste fisierele CSS si JavaScript, anumite imagini, titluri precum si descrieri ale paginilor sau articolelor din site etc.

Optimizarea interna este reprezentata de masurile de promovare aplicate nemijlocit, depinzand in totalitate de echipa de SEO si fiind de fapt, imbunatatirea experientei vizitatorilor, prin diverse metode, precum eliminarea diferitelor erori ce pot aparea, îmbunătăţirea vitezei de încărcare sau prelucrarea imaginilor etc.
In ceea ce priveste optimizarea externa lucrurile se schimba, succesul nedepinzand atat de mult de ce fel de servicii SEO sunt create de catre echipa, ci de Internet, de aceea existand si asa-numitii “spammeri”, care foloses niste tehnici mai putin legale si deloc morale pentru a manipula criteriile de rank-are, tinzand catre imbunatatirea vizibilitatii anumitor site-uri. De aceea, pentru procesul de optimizare al unui site, sunt necesare cunoştinte SEO avansate şi programare.

Tehnicile folosite in domeniul de servicii SEO nu trebuie sa fie bazate numai pe promovarea Web, fiind
necesar ca serviciile sa se concentreze si pe pe crearea de site-uri vizibile în rezultatele organice ale motoarelor de căutare prin folosirea corecta a expresiilor sau cuvintelor cheie stabilite.
Odata cu aparitia serviciilor SEO, era inevitabila aparitia acestor practice imorale si ilegale, existenta care a produs o clasificare a acestor servicii SEO. Astfel, exista “white hat SEO”, unde promovarea este curata, bazata pe tehnici legale si departe de a fi imorala; “black hat SEO”, unde se urmareste manipularea perceptiei motoarelor de cautare cu privire la calitatea site-ului, precum si “grey hat SEO” cand cele doua tipuri de tehnici apar impreuna, normele SEO fiind respectate, dar presarate cu anumite practice puse sub semnul intrebarii.


Oferta de servicii SEO se adreseaza tuturor celor care au un site si vor ca acesta sa fie vizitat de mii de potentiali clienti, care vor pozitionarea site-ului in prima pagina in Google, fapt care este absolut necesar in ceea ce priveste o buna afacere online, avand in vedere ca  desi Google impreuna cu Bing si Yahoo alcatuiesc cea mai puternica platforma de marketing, in Romania, majoritatea utilizatorilor de internet folosesc Google atunci cand cauta produse online dar si offline.

Strategiile SEO trebuie reinnoite periodic, avand in vedere faptul ca Google schimba regulile periodic, distrugand astfel o parte dintre serviciile SEO deja existente, deoarece nu mai functioneaza, devenind chiar daunatoare pentru site-ul in favoarea caruia sunt folosite.

Dupa cum am mentionat anterior, cand am facut referire la schimbarea periodica a regulilor Google, tehnicile de servicii SEO reprezinta un proces ce imbunatateste pozitionarea site-ului in rezultatul motoarelor de cautare pentru ca site-ul sa aiba un potential de atragere a clientilor mai mari, care nu se termina niciodata, fie ca regulile motorului de cautare au fost schimbate, fie ca apare ceva nou din partea concurentilor.

Un comentariu:

  1. Când solicitam un împrumut pentru a-mi cumpăra clădirea ca proprietar de mică afacere într-o situație dificilă, băncile convenționale au spus că nu mă pot ajuta. Firma de împrumuturi de la domnul Lee s-a așezat cu mine, a auzit situația mea și a decis că merit să risc. Aici suntem 5 ani mai târziu și tocmai mi-am reînnoit împrumutul pentru încă 7 ani. Nu aș fi putut cumpăra clădirea mea fără ajutorul împrumutului de la dl lee și voi fi dator pentru totdeauna cu ei pentru că mi-au dat o șansă când nimeni altcineva nu ar face-o. "Iată dl lee
    adresa de e-mail de contact: 247officedept@gmail.com De asemenea, pe WhatsApp: + 1-989-394-3740 Așa că voi sfătui pe oricine care caută un împrumut să-l contacteze pe dl Lee pentru asistență cu finanțarea împrumuturilor.

    RăspundețiȘtergere